Arkiver

Coworking spacesNyhederSustainable Tech

Space10 klar til takeoff med planet-events

Ikea har i fællesskab med Rebel Agency lanceret et laboratorium i hjertet af Kødbyen. Nu inviterer de alle nysgerrige indenfor til 4 gratis arrangementer i december.

Det er kun en lille måned siden, at Space10 blev lanceret, og nu slår de dørene op til en række arrangementer.

‘Fremtidens mad’ var det første i rækken og fandt sted den 9. december.

‘Space Talk – kan børn og teknologi redde os og planeten’ kan du høre om den 11. december.

‘Workshop for børn: Byg din egen tørstige plante’ er en åben workshop den 12. december.

‘Video Night: The current state of innovation within healthy living’ er temaet til den sidste begivenhed, som du kan deltage i den 17. december.

Se programmet og tilmeld dig her.

Space10 – et kontor fællesskab med fokus på bæredygtig innovation
Inter IKEA Systems B.V. som ejer IKEA Concept og den internationale IKEA franchise har indgået samarbejde med folkene bag Rebel Agency med det formål at udvikle nye, smartere og mere bæredygtige løsninger til hjemmet og indretning. Det kommer til at fungere som et interaktivt udstillingsrum, hvor designere, kunstnere, arkitekter og innovatører kan præsentere deres ideer til fremtidens måde at bo og leve på.

Rummet er placeret i Space10, et kontorfællesskab i Kødbyen, med fokus på bæredygtig innovation. Ideen med det innovative laboratorium er, at det skal være arnested for foredrag, workshops og udstillinger samtidigt med at det er en arbejdsplads for den innovative proces.

Space10-laboratoriet er gjort muligt med hjælp fra Ikea, men konceptet og faciliteterne er bragt til bordet af Rebel Agency.

Vi føler en stor tilknytning til formålet bag Space10. Ikea gør allerede en masse for at forbedre livet for mange folk og med Space10 håber vi at kunne udvide denne vision endnu mere. Om løsningerne så lige umiddelbart er relevante for vores nuværende forretning, er ikke vigtigt. Det vigtigste er at undersøge nye retninger og at være parat til at omstille sig”, siger Göran Nilsson, IKEA Concept Innovation Manager fra Inter IKEA Systems B.V.

Skriv et svar