Arkiver

EventsNyheder

Eksklusivt event: Indtag verden uden en krone

På onsdag den 16. december får du som Trendsonline-læser eksklusiv mulighed for at møde den finske startup-rockstar Paavo Beckmann sammen med medlemmerne af Business Angels Copenhagen.

Serieiværksætteren Paavo Beckman kommer på eksklusivt besøg i København onsdag den 16. december, og på foranledning af Business Angels Copenhagen får du som læser af Trendsonline nu mulighed for at lære et par greb af den finske super-bootstrapper.

Specialist i Lean Startup og Ambassador Marketing
For få år siden startede den dengang 23-årige Paavo Beckman sin første virksomhed, uden at vide at det langt fra ville blive den sidste gang han gjorde det. Nu 15 år senere efter seks entertainment og tech virksomheder, har Paavo udviklet sig til lidt af en specielist i Lean Startup-modellen og ambassador marketing.

Med et marketing på 600 kroner, tog han et komplet ukendt finsk rockband med under tyve fans og forvandlede det til et band på toppen af Finlands hitlister.

Paavo har en indgående viden og en inspirerende måde at kommunikere på. Han har været mentor for Google Launchpad og finske Startup Sauna hvor han blev valgt som årets Most Valuable Player. Nu, efter at have talt på forretningskonferencer over hele Europa og Nordamerika i flere år, har han besluttet at engagere sig i at hjælpe europæiske startups med at vækste hurtigere end nogensinde igennem hans virksomhed Startup Catapult.
Du kan se mere om Startup Catapult i videoen nederst i artiklen.

Få inspiration til dit startup

I forbindelse med Paavo Beckmans besøg i København taler han eksklusivt for Business Angels Copenhagens medlemmer og Trendsonlines læsere onsdag den 16. december kl 13-15 på KPH, Enghavevej 80c, 3. sal.

Det bliver et intimt event med mulighed for at stille spørgsmål og få gode råd og vejledning til din egen situation. Eventet er gratis.

Tilmeld dig her

kph_logo2

1 kommentar

Skriv et svar