Arkiver

BusinessNyhederRobot

Robotter indtager Sønderborg

Sønderborg har fået sit eget robotmiljø med lanceringen af EasyRobotics Profeeder.

EasyRobotics blev en realitet i 2014 består af Per Lachenmeier og Palle Hannemann, der tilsammen har mere end 50 års erfaring inden for design, udvikling og produktion af avancerede optimeringsmaskiner til industri. De har hver sit firma ved siden af, men de gik sammen om EasyRobotics, efter Palle Hannemann fik ideen til Profeeder, et emne-magasin, der frigør menneskelig arbejdskraft fra maskinerne i en produktion. Syddansk Teknologisk Innovation gik ind i foretagendet som medinvestor og har under udviklingen af Profeeder stået til rådighed med support og ekspertise.

Hvad kan robotter gøre for dig?
Profeederen udmærker sig ved at frigøre menneskelig arbejdskraft til vigtigere og mere delikate gøremål i virksomheden.

“Der er måske mange, der er lidt nervøse i forhold til robotter. Men vi ser sådan på det, at robotterne kan frigøre ansatte til at lave andre opgaver. Det er også en løsning, der set i det store perspektiv kan gøre det muligt at hente arbejdspladser, der er flyttet til andre lande, hjem igen,” påpeger Per Lachenmeier.

Derudover er robotten med til at sikre en øget og stabil produktion og kvalitet.

Sønderborg er dermed blevet en del af det voksende robotmiljø i danmark.

 

Skriv et svar