Arkiver

Nyheder

Oplev løven Jesper Buch LIVE

Foto: Jesperbuch.com

I april og maj 2016 får du mulighed for at opleve løven LIVE og få en luns af det deltagerne i Løvens Hule på DR1 får, når den prisvindende investor, iværksætter og tech-guru Jesper Buch drager på foredragsturné. 

Når udenlandske superstjerner giver koncert i landet, er der rift om pladserne. Samme stemning spås af foredragsbureauet One Desicision, når den prisvindende investor, iværksætter og tech-guru Jesper Buch drager på foredragsturné i Danmark i foråret 2016.

Planen er at nå ud til 50 forskellige venues fordelt på landets større byer og virksomheder.

Et personligt foredrag
Siden 2008, hvor Jesper Buch solgte sin andel af JustEat, har han som investor været med til at skabt en lang række nye virksomheder. I 2014 blev han kåret som “Årests investor” og i år blevet han placeret som nr. 27 på listen over verdens mest indflydelsesrige tech-folk af techmagasinet WIRED.

For Jesper Buch er foredraget et personligt ønske om at nå bredere ud med sin ‘know-how’ til erhvervsfolk og næste generation af iværksættere. Men også private er velkomne til at komme og lade sig inspirere af hans erfaring.

For selv om Jesper Buch i dag har en forkælighed for italienske luksusbiler og privatadresse i Marbella, Sydspanien, har han ikke glemt, hvordan det var at knokle 80 timer om ugen og udleve sin drøm fra en kælder i Kolding.

Du kan købe billetter til eventet her.

1 kommentar

  • I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks
    every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

Skriv et svar