Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPlatformPodcast

Podcast: KlarParatFirma møder medstifter af Kidsy, Hans Jákup Danielsen

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med en række podcasts og videoer med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken, denne gang med medstifter af Kidsy, Hans Jákup Danielsen.

I dette podcast er iværksætteri i fokus, og vi undersøger, hvordan stifterne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd er til andre, der overvejer at starte selv. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Hans Jákup Danielsen fra startuppet Kidsy. Kidsy er en kommunikationsplatform mellem pædagoger og forældre, og forældre imellem til børn i institutioner. Hans Jákup og hans medstifter har selv børn i institutioner og oplever, hvor svært det kan være at koordinere med de andre forældre. Derfor har de lavet Kidsy som bliver bruger-testet i starten af 2016.

I dette podcast kan du blandt andet finde ud af:

  • Om Hans Jákup kommer fra Færøerne?
  • Hvordan billeder behandles i en app
  • Hvorfor Kidsy kan gøre samarbejdet imellem forældre bedre
  • Hvilke juridiske fordele Kidsy bringer med sig
  • Hvad Hans Jákups gode god til dig der overvejer at blive selvstændig er

Podcast: KlarParatFirma møder medstifter af Kidsy, Hans Jákup Danielsen

Skriv et svar