Arkiver

Nyheder

Her er de: De 10 mest læste artikler i 2015

Fyrværkeri Trendsonline

Nytår nærmer sig, og det er tid til at se tilbage på et begivenhedsrigt 2015. Vi har været i gemmerne og fundet de artikler, som I læsere har været aller mest flittige til at læse. Her er de – årets mest læste artikler.

#10 Iværksætter 20 år: De tør ikke sige det på universitetet
Anders Ulrik Sørensen, 20 år, og Andreas Ydesen, 22 år, er stiftere af hardware startup Intelligent Marking. De har udviklet en fuldautomatisk robot med indbygget GPS-teknologi til at optegne fodboldbaner. Hør dem fortælle, hvorfor de har valgt at gå hele vejen som ambitiøse iværksættere i så ung en alder.

#9 Helpfully lancerer app til travle danskere
Savner du en, der vil lufte din hund, støvsuge nullermændene op eller passe børnene? Nu kan du med få klik på din telefon finde hjælpende hænder via en ny mobiltjeneste. Den danske iværksættervirksomhed Helpfully står bag appen, der skaber kontakt mellem mennesker, som befinder sig i nærheden af hinanden.

#8 Nytænkende platform for boligsalg får millioninvestering
Ejendomsmæglerplatformen JUST-SOLD meldte ud, at de havde modtaget en millioninvestering fra kapitalforvalterne Hellerup Finans.

#7 Ved dit barn, hvordan man starter en virksomhed?
Vi opdrager vores børn til at blive lønmodtagere. De får lommepenge en gang om ugen, de bliver bedt om at passe ind i gruppen, og hvis de får for vilde idéer, så hæver vi et øjenbryn – alt sammen i bedste mening. Men hvor skal iværksætterånden komme fra, spørger serieiværksætter og forfatter Martin Bjergegaard, der har udgivet børnebogen “Den Store Idé”, der er et iværksættereventyr for børn?

#6 Har fodboldplatformen Tonsser fundet det næste store talent?
Rasmus Madsen fra Spangsbjerg IF blev spottet af en talentspejder på det sociale fodboldnetværk og startup Tonsser. En måned senere debuterede han for Superligaklubben Esbjerg fBs U19-ligahold og scorede et hattrick.

#5 Stadil: Jeg har aldrig mødt så skarpe folk som i tech-branchen
Christian Stadil startede med Hummel, men han har efterhånden involveret sig i en håndfuld startups. Og han er kun lige begyndt. “Vi står foran en ny industrialisering. Det er et Klondike, det her! Hvis vi snakker sammen igen om et halvt år, har jeg nok investeret i 4-5 nye, digitale startups,” siger Christian Stadil, der blandt andet har investeret i det danske startup Woomio i år.

#4 Bikehero vil vende cykelbranchen på hovedet
Digitale iværksættere vender cykelbranchen på hovedet og giver forbrugerne convenience. Bikehero har sat sig for at forandre en forældet branche, hvor forbrugerne har brugt unødig tid på, at aflevere og hente sin cykel for at få den repareret. I stedet kommer cykelmekanikeren nu til dig, hvor end du befinder dig henne.

#3 Serieiværksætter Nicolaj Højer: Sådan får du funding
Nicolaj Højer Nielsen kunne skrive forfatter på CVet, da han i starten af året medudgav en bog. Han håber, at bogen bliver den ultimative guide til at finansiere sit startup. Her giver han et lynkursus i netop det. Udover at være medforfatter er Nicolaj Højer Nielsen stifter af Biostrat, medstifter af blandt andet CodeSealer og Sepior samt investor i eksempelvis Penneo.

#2 Angel-investering til dansk instagram-startup
Det danske Instagram-startup Sponsta med Daniel Mierzwinsky og Philip Bock i spidsen annoncerede, at de havde fået en investering fra de to danske business angels Tommy Ahlers og Andreas Rasmussen.

#1 Investorer til “Løvens Hule” afsløret
DR offentliggjorde de tre første pitchdommere og investorer til det nye tv-program “Løvens Hule”, der er et spin-off af britiske BBCs meget populære program “Dragons Den”. Det blev en kæmpe seer-succes og DR er allerede i gang med at finde næste års deltagere. På Trendsonline kunne vi også tydeligt mærke den øgede interesse i iværksætteriet.

Skriv et svar