Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPodcastRobot

Podcast med Universal Robots og Trustpilot stiftere

Neil Murray fra The Nordic Web fangede en række interessante mennesker til en snak under TechBBQ 2015.

I maj måned løb iværksætterkonferencen TechBBQ af staben. Knap 1000 mennesker med interesse i det danske startup-miljø var samlet i Operahuset i København.

Til stede var også The Nordic Web, som er et site, der fortæller historier fra den nordiske startup-scene. Bag sitet står Neil Murray, og han fangede nogle højaktuelle mennesker under TechBBQ til en snak.

En af dem var Esben Østergaard, der er CTO og medstifter af Universal Robots. Virksomheden blev for nylig opkøbt for cirka 1,9 milliarder kroner, og Esben Østergaard fortæller om, hvad opkøbet betyder, og hvorfor Teradyne var det rigtige match.

Læs også: Universal Robots efter opkøb: Vi fortsætter på samme måde

Derudover snakker Neil Murray med Peter Holten Mühlmann, adm. direktør og stifter af Trustpilot. Trustpilot har for nylig fået 500 millioner kroner i investering – det skete dog efter TechBBQ, så det er ikke et af emnerne i denne podcast. Til gengæld taler Peter Holten Mühmlmann om det globale potentiale i Danmark, samt at hvis han kunne lave noget om, ville han have flyttet Trustpilots hovedkvarter på et tidligere tidspunkt.

Læs også: Trustpilot får 500 millioner i investering

Du kan høre podcasten herunder.

Skriv et svar