Arkiver

NyhederPlatformSustainable Tech

Nu er Tradono klar til verden

Den danske startup virksomhed Tradono har planer om at udbrede deres digitale loppemarked til udlandet i 2016. På Appstore har startuppets app rundet 150.000 downloads sidste år.

Tradono lancerede sit digitale loppemarked i starten af 2015, og hele året var, ifølge medstifter Mads Aarøe Mathiesen, præget af opstart og vækst. Nu vil holdet bag Tradono bruge 2016 på at få endnu flere secondhand-shoppere til at deltage.

“​Vi skal begynde at kigge ud over Danmark i 2016. Vores alfa-version af Tradono blev først testet i Texas, USA, men af forskellige årsager valgte vi at starte ud i Danmark. Nu er det tid til igen at kigge ud, og det næste marked bliver nok et sted i Europa,” forklarer Mads Aarøe Mathiesen.

Teamet består blandt andet af iværksætteren Mads Aarøe Mathiesen fra iværksætterfabrikken Rainmaking og Frokost.dk, iværksætteren Martin Suhr Madsen bag aktivitetsmåleren I Do Move, som også den grafiske designer i Tradono, Nicklas Skov Pape, var en del af.

Læs også: Sådan gik lanceringsåret for Tradono

Vi skal ha’ mange flere ubrugte ting ud af gemmerne
Holdet bag Tradono er stolte af at kunne udvide markedet for køb og salg af brugte ting, fortæller Mads Aarøe Mathiesen. ​De arbejder fortsat på at mindske friktionen mellem købere og sælgere samt på at gøre brugeroplevelsen for nye Secondhand-shoppere bedre.

“Hver gang vi faciliterer en handel, som ellers ikke var sket, bliver to mennesker gladere, og vores forbrug bliver præget i en mere bæredygtig retning. I 2016 skal vi ha’ mange flere ubrugte ting ud af gemmerne,” smiler Mads Aarøe Mathiesen.

Tradono-teamet drømmer om at etablere sig ​som ​det foretrukne loppemarked på mobilen for ​danskerne, og det er blandt andet den drøm, der skal jagtes i det kommende år.

2 kommentarer

Skriv et svar