Arkiver

E-handelNyhederSoftware

Er din hjemmeside SEO-optimeret? Tjek selv her

Google gør det ikke altid lige nemt, at arbejde med SEO. Algoritmerne ændres løbende, som gør arbejdet med SEO til en kontinuerlig proces, og som du skal arbejde med hele tiden, for at ligge i toppen af Googles SERP.

Det store spørgsmål er, hvad skal der til for at ligge højt i søgemaskinerne? Svaret er: Rigtig meget! Først og fremmest er det altafgørende, at din hjemmeside er sat teknisk korrekt op, hvis du ønsker en bedre placering på Google.

”Det tekniske fundament er det vigtigste, hvis man ønsker en bedre placering på Google, højere ranking i søgemaskinernes søgeresultater og online succes med sin virksomhed, hvorfor fokus på website optimering bliver stadig større og større,” fortæller Rasheed Danesi, partner og projektansvarlig ved Analyzeme.

Hent hjælp helt gratis

Analyzeme lancererede i 2015 et gratis værktøj, som analyserer din sides SEO, og giver dig et hurtigt overbliksbillede over tilstanden af din hjemmeside, blog eller webshop. Det kan være altafgørende for din forretnings overlevelse, at du kontinuerligt arbejder med SEO, i særdeleshed når det kommer til potentielle kunder, da hele 75 % af de, som søger, ikke kigger videre på side 2 i søgeresultaterne.Rasheed_Danesi_AnalyzeMe_012016

“Det vi har set med vores gratis SEO værktøj er, at der er et behov hos både de store veletablerede firmaer og hos den lille webshop-ejer. Dem, der har kompetencerne selv og ikke mindst tiden, kan bruge værktøjet til optimering af eget eller egne websites, mens andre henvender sig til os med ønske om, at få deres website optimeret, hvilket vi gør i de systemer, vi arbejder i.” Fortæller Rasheed Danesi.

Det siger de – det kan de

Kvalitetskontrol kender vi fra mange andre områder, hvor det bliver brugt flittigt, men det er første gang, det er set brugt på denne måde. Ifølge Rasheed gør værktøjet sig ikke kun nyttigt, når det kommer til optimering af egen hjemmeside, men giver alle mulighed for at tjekke, kvalitetskontrollere og validere et hvilket som helst website, for herigennem at måle kvaliteten af dem, man nu engang ønsker at købe hos, gøre forretning med eller købe ydelser af.

“Får man en henvendelse fra et firma eller en virksomhed, ja så tjekker man dem da lige og ser, hvorvidt de faktisk har styr på deres ting eller de ting, de slår sig op på,” pointerer Rasheed Danesi.

Er dit website optimeret? Tjek selv her.

Live tal fra Analyzeme:
– 22 % eller 480 brugere har ikke en responsiv løsning.
– 38% eller 825 brugere har ikke en korrekt Google visning.
– 17% eller 417 brugere har duplikeret indhold.
– 83% eller 1789 brugere udnytter ikke deres OnPage SEO korrekt.
– 81% eller 1748 brugere udnytter ikke deres Facebook OpenGraph optimalt.

2 kommentarer

  • jeg har brugt rigtigt meget dette her tool til at få rettet mine fejl på min egen hjemmeside , det er rigtigt godt og det forbedres hele tiden med bedre råd tilføjes der.

    Det ser ikke kun de fejl man har på siden , men man kan også se lidt hvordan man selv som iværksættere kan rettet sine fejl på sin egen hjemmeside helt gratis.

Skriv et svar