Coworking spacesEventsNyheder

#CPHFTW afslører første taler til Townhall #7

Til det syvende Townhall den 21. januar lyder der nye takter fra #CPHFTW. ‘Mini sessions’ skal gøre eventet mere dynamisk, og så skal der være mindre ‘pitch’ og mere erfaringsdeling fra talerne. Den første, der melder sig som ‘ærlig’ taler, er CEO for Trustpilot, Peter Holten Mühlmann.

Der blæser nye vinde hos #CPHFTW. Siden Christoffer H. Malling trådte til som Managing Director i september sidste år, har græsrodsorganisationen søgt at videreudvikle sine eksisterende aktiviteter og events. Det kommer til at kunne mærkes til det næste Townhall den 21. januar i KPH Volume.

#CPHFTW skal skabe rum for at mødes
I december måned inviterede #CPHFTW alle deres 70 medstiftere og stiftende startups til 2 års fødselsdag og en diskussion om, hvor #CPHFTW skal bevæge sig hen. 25 investorer, startup-stiftere og community builders mødtes og lagde grundstenene til hvor organisationen kan vælge at sætte ind, inden for fem overordnede kategorier:

  • International rekruttering
  • Investeringer
  • Netværk og vidensdeling
  • Branding og PR
  • Strategiske partnerskaber

For hver af disse kategorier blev der identificeret en række tiltag, som #CPHFTW kan vælge at sætte ind på. Det var dog også en vigtig læring fra diskussionen, at organisationen ikke skal løse alle startup-miljøets problemer, men finde et fokus. Det er denne læring, som græsrodsorganisationen så småt begynder at efterleve med Townhall #7.

Læs mere om hvad der kom ud af mødet på #CPHFTWs blog.

Vores talere skal give noget af sig selv
‘Mini Sessions‘ er et af de nye tiltag, der kommer til at skinne igennem på Townhall #7. Her kan interessenter fra startup-miljøet melde sig som vært for en mindre diskussionsrunde om et emne, de har brug for input til.

Også hovedtalerne kommer til at vise en nye linje hos #CPHFTW.

“Vi har lagt vægt på, at vores talere skal fortælle noget, som andre startups kan tage med hjem. Vi vil ikke have pitches og pral – det kan man få alle mulige andre steder – Townhall-scenen skal være et sted, hvor man deler sine erfaringer,” siger Christoffer H. Malling.

Peter Holten Mühlmann er en af de ‘sjældne fugle’ i det danske startup-miljø. Han har været med i en årrække nu og har fået den erfaring, det giver at bygge en virksomhed op fra nul til 500 ansatte og med en investering på en halv milliard. Det er den erfaring, vi håber at få et indblik i den 21.januar,” forklarer Christoffer H. Malling.

Townhall #7, 21. januar kl 18.00 til 22.30, KPH Volume på Enghavevej 80 på Vesterbro i København.

I de næste dage vil vi løfte sløret for flere detaljer om talerne på Townhall. Følg også med på #CPHFTW’s blog og på Twitter.