Arkiver

NyhederPlatform

Vivino lander kæmpe investering på over 170 millioner

Den danske vin-app Vivino er landet på den grønne gren efter at have lukket en massiv investering på over 170 millioner fra en international investorklynge.

Vivino er en dansk baseret vin-app, som siden 2010 har vokset sig til den største i verden. Appen fungerer ved, at brugerne scanner vinen og derved får adgang til anmeldelser og information om vinen. Brugere kan også indhente inspiration til fremtidige vinoplevelser.

Vivinos app har fanget den belgiske rigmand Christophe Navarres opmærksomhed. Han er ejeren af SCD Neptune International og er ikke ny på vinområdet. Han er nemlig topchef i LMVH, som blandt andet ejer de rentable champagnemærker Moët og Dom Perignon. Dermed har Vivino skaffet sig et samarbejde med en af de helt store inden for vinområdet.

Investorklyngen består af SCD Neptune International, Seed Capital, svenske Creandum, stifteren af Skype, Janus Friis, og britiske Balderton Capital.

Læs også: Nyt samarbejde: Vivino i din lokale Netto-butik

1 kommentar

Skriv et svar