Arkiver

GuideNyhederUngt Tech

5 gode råd fra Sponstas Daniel J. Mierzwinski

Daniel Mierzwinski er en helt almindelig fyr, vokset op i Solrød på Sjælland og uddannet på Roskilde Tekniske Skole. Men han er også medstifter og produktchef i det succesfulde Sponsta i en alder af blot 26 år.

Den danske startup Sponsta er en platform, der laver matchmaking mellem virksomheder og Instagramprofiler. Virksomhederne kan via Sponsta finde Instagrammere, der matcher deres brand med henblik på at sponsorere dem. Sponsta har mere end 500 brands og over 10.000 instagrammere fra hele verden signet op.

Men den unge produktchef har ikke kun oplevet solskin og medvind på sin vej. Daniel J. Mierzwinksi har oplevet modstand og indimellem taget uheldige beslutninger – men lykkeligvis også empati og hjælp fra uventede kanter. Det har lært ham en del om at tro på sig selv og ikke give op, selvom tingene går skævt.

Læs også: Daniel Mierzwinsky: “Visioner skal ikke være på bekostning af livsglæde”

Her er hans 5 råd til den unge iværksætter, der er lidt usikker på livet:
Råd nr. 1
 Du kan meget, meget mere end du selv tror! Men det sker ikke, før du selv tror på det.

Råd nr. 2 Du behøver ikke at have alle svarene – de kommer af sig selv hen ad vejen.

Råd nr. 3 Udforsk verden. Rejs og bo alene i udlandet noget tidligere. Verden bliver mindre, og mulighederne bliver større, når man først har set verden på egen hånd.

Råd nr. 4 Omgiv dig med mennesker, som vil se dig lykkes i stedet for mennesker, der kæmper med dig om spotlyset. Der er rigeligt med plads til alle.

Råd nr. 5 Udforsk, hvad der gør dig til dig, og udlev det 100%, så snart du finder det.

Det virker for Daniel Mierzwinsky – måske virker det også for dig?

Læs også: Sponsta trykker på speederen i 2016

Skriv et svar