Arkiver

EventsNyheder

Er I et nordisk startup? Og skal I have en betalt tur til San Francisco?

Startnordic kan være jeres adgangsbillet til Launch Festival til marts.

Af Balasz Nemethi

#NordicMade, et initiativ fra Startnordic, er et regionalt samarbejde mellem nordiske startups. Projektets formål er at showcase nye startups og at skabe en ramme, der skal gøre det lettere for potentielle højvækstvirksomheder at opnå eventyrlige niveauer af succes – og samtidig forene de nordiske lande i et samlet regionalt powercentrum.

Som et led i dette initiativ udlodder Startnordic flybilletter og indkvartering i forbindelse med Launch Festival d. 2.-4. marts 2016 i San Francisco.

For nystartede virksomheder er dette en super mulighed for at fremvise deres produkter og tjenester, møde ligesindede – eller måske vigtigst af alt finde fremtidige investorer.

Et af de største startup-events i verden

Launch Festival er blandt de største startup-begivenheder i verden med over 15.000 deltagere og mere end 250 keynote talere på 4 forskellige scener.

#NordicMade har planer om at sende 30 af de bedste startups fra Skandinavien til startup-hotspots som San Francisco, New York og London, og herigennem lære mere om disse iværksætter-økosystemer. Ved at opbygge forbindelser og finde de rigtige personer og organisationer i hver by, håber #NordicMade at opbygge et slags landkort, som nye startups kan følge og samtidigt tilføre denne nye viden til det nordiske iværksætter-økosystem.

De håber også at opbygge en stabil og fortløbende nordisk tilstedeværelse ved vigtige begivenheder og konferencer i de førende startup hubs. Pirate Summit var den første i rækken. Derudover er aktiviteter under #NordicMade brandet blevet organiseret af en lang række organisationer og netværk, såsom deltagelse i klokke-ceremonien ved åbningen af NASDAQ børsmarkedet i New York og for nylig på SLUSH i november.

Ansøg om deltagelse inden d. 23 januar her.

Hvis du har spørgsmål vedrørende initiativet, kan du kontakte de regionale partnerorganisationer:

Danmark: The Nordic Web og Happiest Man Alive

Norge: Startup Norway

Island: Icelandic Startups

Sverige: SUP46

Finland: Turku Science Park

Skriv et svar