Arkiver

FintechNyheder

Få styr på den danske fintech

Serieiværksætter Christian Gabriel giver et visuelt overblik over fintech-miljøet i Danmark.

Christian Gabriel, stifter af Capdesk og Raymio samt Partner og medstifter i HeartReacher, er trods sine blot 25 år et kendt navn inden for crowdfunding og fintech generelt.

I et indlæg på Christian Gabriels blog: The Danish Fintech Industry 2016 (Infographic) giver han et visuelt overblik over det danske fintechmiljø.

Infographic fiintech

I blogindlægget lister Christian Gabriel forskellige trends inden for fintech-området.

Et af de områder er peer-to-business. Det handler om de muligheder, der er opstået for virksomheder, i forhold til direkte kontakt til deres private kunder. Christian Gabriel kommer samtidig ind på, hvordan det rusker op i det ellers stationære financielle system.

Christian Gabriel beskriver alternativer til de konventionelle banker og de danske startups, der beskæftiger sig med dette. Endeligt kigger han på udviklingen på børsmarkedet, de forskellige startups inden for valutabehandling, samt hvad der sker inden for customer payment solutions.

Indlægget afrundes med et overblik over platforme, der tilbyder hjælp til virksomhedsadministration.

Blogindlægget slutter af med en glad Christian Gabriel, da han efter endt arbejde kunne konstatere, at der sker mangt og meget på det danske fintech-område.

Læs også: Christian bag Raymio: “På KU spejder man ikke efter iværksættere”

Skriv et svar