Arkiver

GuideNyheder

5 gode råd fra Stifteren af KPH

De gode råd fra Anne Katrine Heje Larsen

Alle iværksættere har på et tidspunkt været nye i miljøet og har sikkert løbet panden mod en mur mere end en gang. Men det er der råd for. Der er især hjælp at hente i erfaringer fra dem, der har begået sig i iværksættermiljøet i mange år.

Anne Katrine Heje Larsen er en af de danske iværksættere, der har sat sit præg på miljøet igennem mange år. Hun er blandt andet stifter af KPH-projects og har en forhistorie inden for butik- og tøjbranchen. Her har hun startet flere selvstændige brands op, men bruger nu sine kræfter på kontorfællesskabet, der fokuserer på socialt, kulturelt og miljømæssigt iværksætteri.

Her er Anne Katrine Heje Larsens 5 gode råd til de nye startuppere – gode råd som hun gerne selv ville have haft, da hun startede op.
Råd nr. 1 At fejle er en del af en vigtig proces, hvorigennem man kan opnå sine mål.

Læs også:#prøverigen af Martin Hjort: Husker du at begå fejl?

Råd nr. 2 Netværk og mulighed for daglig sparring med andre startups er vigtigt – og hvis du samtidig vil skabe nye former for forretningsmodeller, er det altafgørende.

Læs også: Hvor stærkt er dit netværk? 3 tips fra Nikolaj Astrup!

Råd nr. 3 Rådgivning fra idealer er en reel mulighed. De fleste mennesker siger ja, hvis man beder om hjælp. Og man skal ikke være bange for at ringe til den, man allerhelst vil have hjælp fra.

Læs også: Tech-Tooolbox: Tør du bede om hjælp til virksomhedsudvikling?

Råd nr. 4 At afprøve sin ide er vigtigere end at have færdigskrevet en lang flot forretningsplan. Det er vigtigere at komme i gang og så finde ud af, om ideen holder – man kan altid sætte sig og skrive planen.

Læs også: Gæsteindlæg: Hvornår giver det mening at lave brugertests?

Råd nr. 5. Innovation skabes i fællesskab

Læs også: Grønt accelerator program gav Donkey Republic nyt fokus.

Skriv et svar