Arkiver

NyhederUngt Tech

Mød fremtidens danske fintech-startups

Trendsonline Venture Cup Idea Competition

Fredag den 29. løfter Venture CupCph Fintech Hub og Københavns Kommune sløret for de tre finalister til årets Idea Competition i år med Fintech som hovedfokus.

Københavns Kommune afsatte sidste år en halv million kroner til at støtte op om væksten inden for fintech (eller finansiel teknologi) i kommunen. Sammen med blandt andre CFIR og finansrådet er pengene blevet fordelt på forskellige underbyggende projekter.

Heriblandt årets Venture Cup Idea Competition, hvor tre universitets-startups med ideer inden for fintech-området konkurrerer om 35.000 kroner til videre udvikling af deres startups.

Læs også: Offentlig oprustning af dansk fintech

Human Shojaee, CEO i Venture Cup, udtaler: “Det, som Venture Cup gør, er at sætte fokus på et inspirationsområde og skabe noget hype. I samarbejde med alle landets universiteter arbejder vi mod at inspirere de unge studerende til at komme på kreative løsninger og idéer. Til vores Idea Competition arbejder vi strategisk sammen med Københavns Kommune for at øge antallet af fintech-idéer og gøre opmærksom på Danmark som fintech-hub.”

Konkurrencen finder sted på Københavns Rådhus fredag den 29. januar kl 12.00 til 17.00. Tilmeldelse kan ske via dette link.

1 kommentar

Skriv et svar