Arkiver

HardwareNyheder

LED iBond: Millioninvestering til dansk industrielt design

industrielt design

De ultratynde og fleksible løsninger fra den danske udviklingsvirksomhed LED iBond har nu banet vejen for en to-cifret millioninvestering fra tidligere investor Syddansk Teknologisk Institut og den nye investor VF Ventures. Millionerne skal bruges på at indtage et voksende globalt marked.

Det danske startup LED iBond har udviklet og patenteret deres lysteknologi, der først blev anvendt i skiltebranchen og siden har bredt sig til andre industrielle områder som elevatorer, køkkener og hospitaler. Den nye teknologi muliggør ultratynde og fleksible løsninger, da flere traditionelt nødvendige komponenter kan udelades fra deres design.

Det er deres fokus på design frem for det traditionelle fokus på kvalitet og levetid, der adskiller den danske virksomheds produkt fra andre på LED-markedet. Løsningen er revolutionerende, og teamet har derfor patenteret deres lysteknologi.

Den danske virksomhed har været støttet af Syddansk Teknologisk Institut og i denne uge har de annonceret, at Vækstfonden er ny investor.

Et globalt milliardmarked i vækst

LED iBond modtager en to-cifret millioninvestering til at vinde nye markeder i et globalt LED-marked, der  forventes at overstige 70 millioner inden for de kommende fem år.

Den danske udviklingsvirksomhed har indgået distributionsaftaler i både Europa, Asien og Mellemøsten og vil erobre det globale LED-marked med endnu flere partnerskaber.

”Med investeringen fra Vækstfonden har vi fået de kræfter, der skal til, for at vi kan realisere vores internationale roll-out-plan. Vi skal i første omgang fokusere på salg og markedsføring, så vi kan etablere os i markedet via en kombination af egne salgsfolk og salgspartnere,” fortæller Rolf Sprunk-Jansen i en pressemeddelelse.

LED iBond har deres salg- og udviklingsafdeling på ScionDTU i Kgs. Lyngby.

Skriv et svar