Arkiver

GuideNyhederSoftware

Code Academy: Lær at bygge en browser applikation med React

Tirsdag den 2. februar starter et gratis kursus i ‘client side applications’. Kurset er arrangeret af e-conomic og foregår i virksomhedens lokaler i København.

Kunne du tænke dig at lære at bygge skalerbare applikationer ved hjælp af open source Javascript-biblioteket React? Så kan du nu deltage i et gratis kursus arrangeret af virksomheden e-conomic, hvor du i fællesskab med andre kan eksperimentere og dele erfaringer om netop dette.

Udover React lægger kurset også vægt på godt design og arkitektoniske beslutninger når du arbejder med Javascript generelt. Interesserede skal have erfaring med kodning da de grundlæggende principper ikke indgår i kurset.

Deltagerne vil få rådgivning hver uge, samt feedback fra 2-3 professionelle udviklere. Det endelige mål med kurset er at stå med en færdigudviklet applikation, som indeholder nogle af de teknikker der er undervist i under kurset.

Undervisningen starter tirsdag den 2. februar kl 12.00 i e-conomics domicil på Langebrogade 1 i København K. Kurset løber gennem de næste måneder og forventes afsluttet i starten af maj. Deltagere skal forvente at afsætte en hel arbejdsdag ugentligt til kurset.

Du kan se pensum og tilmelde dig kurset her.

Skriv et svar