Arkiver

NyhederPlatformSoftware

Famly runder milepæl: 10.000 brugere og 100 institutioner

Den kun to år gamle platform Famly har efter en investering på knapt 3 millioner kroner udvidet sit team, fundet egne kontorlokaler i hjertet af København og øget aktiviteten på deres kommunikationsplatform.

Famly er en platform, der vil lette kommunikationen mellem daginstitutioner og forældre. Med en app kan forældrene for eksempel følge med i, hvad der foregår i børnehaven, og medarbejderne kan selv opdatere hinanden på, hvor mange børn, der er til stede, og hvor mange ressourcer der er brug for. Og nu har de så sat personlig rekord i antallet af både forældre og institutioner.

Famly startede tilbage i 2013 og blev oprindeligt kun lanceret i Danmark. Men det var svært for startuppet at konkurrere i det danske marked hvor alt er afhængigt af at de kunne vinde licitation. Derfor Famly gik i luften internationalt allerede året efter.

Mere end 10.000 forældre og 100 institutioner bruger nu Famly på daglig basis. Institutionerne fordeler sig på såvel Danmark som Tyskland, England, USA og Schweiz. For nyligt præsenterede de endda deres første danske kommune, nemlig Fredensborg. Startuppet dækker her alle kommunens institutioner fra vuggestuer op til SFO og klub.

“Vi har rundet to store milepæle på én og samme dag. Mere end 10.000 forældre og 100 institutioner bruger nu Famly på daglig basis. Institutionerne fordeler sig på såvel Danmark som Tyskland, England, USA og Schweiz.”

Sådan skriver Famly på deres facebook side og fortæller desuden, at de nu dækker mange typer af instituationer – lige fra helt små private dagplejere op til store kommunale SFO’er og klubber, der har mere end 500 børn.

Læs også: Famly er en bragende brugersucces

Skriv et svar