Arkiver

FintechNyheder

Billy udvider med nye samarbejder

Regnskabsprogrammet Billy er gået ind i det nye år med nye integrationer og samarbejdspartnere.

Er du bruger af Billy, regnskabsprogrammet, der vil gøre regnskab sjovt og overskueligt, har du måske opdaget, at der er sket nyt på sitet.

Billy har nemlig lavet fire nye integrationer og opdateringer.

Sammen med Bluegarden Dataløn har Billy lavet et tilbud til sine brugere, så ens regnskabsprogram kan tale sammen med ens lønsystem. Det betyder, at de lønsedler, man opretter i Dataløn, automatisk bliver bogført i ens Billy-regnskab. Til de interesserede tilbyder Billy en tre måneders gratis prøveversion her.

Er du ofte på farten kan du nu lave mobil tidsregistrering med Intempus. Den tid og udgifter, man registrerer her, bliver automatisk sendt som fakturakladde til Billy, klar til at blive bogført, når du har tid.

I stedet for at sende fakturaer fra flere platforme, kan du nu sende dem fra ét sted, og så klarer Sproom resten. Sproom har et åbent netværk, mange platforme og standarder og formater til elektronisk fakturering, og som Billy-bruger kan du nu nyde godt af det. Prøv det gratis i tre måneder her.

Sidst, men ikke mindst, har stifteren af Billy, Toke Kruse, sammen med kollegaen Trine Bentkjær skrevet en guide med ti gode råd til at få succes i dit SaaS-firma. Dem kan du se her.

Er du interesseret i at blive bedre til regnskaber, så husk at tjekke Billys kursusside.

2 kommentarer

Skriv et svar