Arkiver

EventsFintechNyheder

Ni danske nomineringer til fintech awards i Holland

Danmark er stærkt repræsenteret, når European FinTech Awards & Conference løber af stablen til april i Holland. Hele ni danske virksomheder er nomineret blandt Europas bedste, og du kan være med til at stemme på dem.

Er du interesseret i fintech, og særligt dansk fintech, så sæt et stort kryds i kalenderen den 14. april 2016. Det er nemlig på denne dato, at European FinTech Awards & Conference afholdes i Amsterdam i ABN AMRO.

European Fintech Awards er en begivenhed, som identificerer og viser innovative fintech virksomheder, produkter, services og forretningsmodeller frem for hele Europa.

Priserne strækker sig over følgende kategorier: Challenger Banks, Payments, Alternative Finance, Blockchain, Banking Software, Insur-Tech og Financial Inclusion.

Ni danske fintech-virksomheder er nomineret til awardshowet, og hvis du har en favorit, kan du her nå bidrage med din stemme, da afstemningen slutter den 15. marts.

De ni nominerede
De danske nominerede kæmper om at vinde en pitch foran Europas vigtigste og mest indflydelsesrige investorer og direktører fra europæiske topbanker.

Lær her de danske nominerede bedre at kende:

  • Capdesk: bag virksomheden står Christian Gabriel og Casper Arbøll. Capdesk er verdens første sociale shareholder platform, som hjælper virksomheder med at administrere alle andele og kommunikere med alle deres shareholders på én enkelt platform. Capdesk er nomineret i kategorien ‘Alternative Finance’.

Læs også: Capdesk: Alle kan blive investorer

  • Coinify: virksomheden er ledende inden for blockchaining (protokol over digital valuta-transaktioner), og er derfor nomineret i kategorien Blockhain/Bitcoin. Kunder kan veksle Bitcoins eller mere end 16 andre blockchain-valuta med deres egen lokale valuta. Direktøren bag coinify er Mark Højgaard.

Læs også: Snart kan mange flere bruge Bitcoins

  • Dansk Faktura Børs: Kasper Oldby står bag virksomheden, som tilbyder konkurrencedygtig likviditet via en markedsplads, hvor små til mellemstore virksomheder kan sælge fakturaer til højstbydende. Til awardshowet, falder Dansk Faktura Børs under kategorien ‘Alternative Finance’.

Læs også: Dansk Faktura Børs sætter alternativ finansiering på Danmarkskortet

  • Flex Funding: Henrik Vad er både direktør i og stifter af Flex Funding. Virksomheden er en online matchmaker mellem private og professionelle investorer og små og mellemstore virksomheder – fænomenet er også kendt som crowdlending. Flex Funding er også nomineret i kategorien ‘Alternative Finance’.
  • Lendino: Inden for samme kategori som Flex Funding befinder denne fintech-virksomhed sig. Med Asger Trier Bing i spidsen, er Lendino en markedsplads for lån. Private og professionelle kan låne direkte til mindre virksomheder.

Læs også: Lendino lander millioninvestering og får topleder i bestyrelsen

  • Tradable er nomineret i kategorien ‘PFM Robo Advisory’ (Asset, Wealth, ForEx, Trading, Investing). De tilbyder en åben og simpel API, så virksomheder let kan koble deres app eller website til det finansielle marked. Virksomheden blev stiftet i 2012, og bag roret sidder i dag Jannick Malling.

Læs også: Tradable bygger finansielle traderes styresystemer

  • Tradeshift er nomineret i kategorien ‘Alternative Finance’, og er en åben platform for hele verden, hvorpå forretning mellem købere og udbydere kan foregå mere effektivt, simpelt og moderne. Virksomheden drives i dag af Christian Lang.

Læs også; Tradeshift graver dybere rødder med nyt kontor i København

  • Tradeworks er en brugervenlig platform, hvor private virksomheder let og automatisk kan forbedre deres resultater. Virksomheden blev stiftet i 2013 af en gruppe iværksættere fra den finansielle industri, og i spidsen for virksomheden sidder Mikael Breinholst. Tradeworks er nomineret i kategorien ‘PFM Robo Advisory’ (Asset, Wealth, ForEx, Trading, Investing).
  • Tradimo er en gratis website, som tilbyder værktøjer og kurser til at undervise folk i at handle og begå sig på det finansielle marked. Fintech-virksomhedens direktør er Sebastian Kuhnert, som også var med til at stifte Tradimo. Virksomheden er nomineret i kategorien ‘Financial Inclusion’.

Har du lyst til at deltage i eventet, kan du købe billetter her.

Skriv et svar