Arkiver

NyhederPlatformVenturekapital

Nyt i Danmark: Invesdor lancerer international crowdfunding

Invesdor Crowdfunding Trendsonline

Crowdfunding platformen Invesdor bringer sin service til Danmark. Det er første gang, at danske virksomheder vil få mulighed for at deltage i crowdfundraising af kapital og gæld på tværs af grænser.

Den nye service lanceres af Invesdor den 23. februar med en workshop for små og mellemstore virksomheder på kontorfællesskabet Republikken.

“Indtil nu har danske virksomheder ikke haft en lignende måde at rejse midler på uden for landet,” forklarer administrerende direktør i Invesdor, Lasse Mäkelä, og fortsætter:

“Invesdor er den første fuldt licenserede kapital-crowdfundingtjeneste i Europa, hvilket betyder, at vi kan hjælpe danske virksomheder med at skaffe midler til deres internationale ekspansionsplaner og bidrage til at øge deres forretning med en indsprøjtning af ny kapital fra potentielle investorer, der ikke bare kommer fra EU, men fra hele verden.”

Invesdor samarbejder med den københavnske iværksætter og selvbestaltede “crowdninja” Kristine Pontoppidan for at identificere de danske virksomheder, der ønsker at gå i gang med en fundraisingrunde, og som vil samarbejde med Invesdors team, der vil guide virksomhederne gennem processen.

“Det globale marked for crowdfunding ekspanderer eksponentielt på globalt plan, men indtil nu har danske virksomheder ikke rigtig været i stand til at gøre brug af denne nye måde at rejse kapital på,” siger Kristine Pontoppidan og uddyber:

“Det faktum, at Invesdor nu bevæger sig ind på det danske marked vil skabe en fantastisk mulighed for både danske virksomheder og investorer.”

For at støtte den nye tjeneste og imødekomme efterspørgslen fra flere selskaber, har Invesdor udnævnt en dedikeret kundechef for de danske kunder, Andrea Di Pietrantonio.

Selskabsloven tillader kun virksomheder, som er registreret aktieselskab (A/S) at søge midler fra offentligheden gennem kapital crowdfunding.

Skriv et svar