Arkiver

NyhederUngt Tech

Fra intimt cocktailkursus til den fulde event – GetBartender.com vil det hele

Fleksibilitet, Erfaring, Cocktails, GetBartender.comGetBartender.com sørger for alt til festen under sloganet: Hvis du har gæsten, så har vi festen!

Cocktail-, alkohol- og bartenderbranchen er en hård branche. Men trods mange konkurrenter er GetBartender.com vokset fra hobby til fuldtid. De gør nemlig noget bedre end de andre – fleksibilitet.

Getbartender.com startede som en hobby ved siden af Rasmus Damgaards arbejde på en cocktail-bar. I dag har han to fuldtidskolleger, tre deltidsansatte og mere end 100 tilknyttede cocktailbartendere spredt ud over Danmark. Og de er ikke færdige endnu.

”Vi er 100 procent seriøse. Lige nu er det Danmark og London, vi har i fokus, men eventyret er først lige begyndt,” siger Rasmus Damgaard, stifter af GetBartender.com.

Et eventyr, der på tre år har vokset sig stort trods udfordringer. Inden for GetBartender.dks målgruppe er der nemlig konkurrenter nok, og markedet er hårdt. Men for Rasmus Damgaard er konkurrence vigtigt. Det får ham op på dupperne og giver ham lyst til at gøre det bedre.

”Vi adskiller os fra andre ved vores fleksibilitet i forbindelse med setups. Vi kan både give den komplette eventløsning med lækre cocktails, fadøl, vin, catering, mobildiskotek og forskellige indslag, eller du kan nøjes med cocktailbaren eller en enkelt bartender. Du bestemmer faktisk det hele, og er det ikke lige dig, så kan vi også bestemme for dig,” siger Rasmus Damgaard.

Fleksibilitet og erfaring i top

Fleksibiliteten har givet GetBartender.com mange forskellige jobs, og det sætter ifølge Rasmus Damgaard krav til bartendernes situationsfornemmelse. Derfor er det et af de vigtigste parametre sammen med bartendernes erfaring, når han ansætter nye kræfter.

”Vi skal kunne agere ud fra det klientel, vi har med at gøre. Der er kæmpe forskel på at stå som bartender til en firmafest, et bryllup, et cocktailkursus, en reception, et studentergilde eller en 50 års fødselsdag,” siger han.

Han selv gik fuldtid med projektet i juni 2014 og har sidenhen startet GetTheEvent.com, som er en online event-markedsplads. Hvor Getbartender.com sender folk ud til din fest, er GetTheEvent.com et site, hvor du kan indhente tilbud til for eksempel en firmafest. Det er 100 procent online, som Rasmus Damgaard siger. Og det er teamet bag GetBartender.coms nyeste udfordring.

”Og her på kontoret kan vi godt lide udfordringer,” siger han.

1 kommentar

  • Lidt sjovt at læse, når man kender historien bag. de 100 bartendere er blot fra 2-3 bartender grupper på facebook, hvor man kan finde bartendere løbende.
    Men jo fortalt er historien god.

Skriv et svar