Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

GuideNyhederSoftware

Aktieapp runder 60.000 downloads

Appen Aktieportefølje er et redskab til aktiehandlere, der ønsker at holde øje med deres investeringer, i løbet af dagen. Aktieportefølje er ikke den eneste app på “aktie”-markedet – flere tilbyder lignende overblik.

Det helt nye inden for aktiehandel er den række af apps, der gør dig i stand til at holde øje med kurserne og dine aktier, mens du er på farten. En af dem er Aktieportefølje fra Bastaware. Appen kom på banen for tre år siden og kan nu fejre, at den er blevet hentet mere end 60.000 gange og får op mod 100 nye brugere om dagen. Appen, som henvender sig til private investorer, er, ifølge Bastaware selv, meget populær i Skandinavien og begynder nu at vinde frem i Tyskland og USA.

Appen fungerer således, at private investorer kan registrere køb og salg af aktier via appen. Herefter kan de se, hvordan udviklingen har været i en given periode – eksempelvis den seneste måned eller siden en specifik dato. Man behøver heller ikke tjekke appen hvert øjeblik, lyder det fra Bastaware, der henviser til, at man kan bestille daglige og ugentlige rapporter, som via mail eller push-besked fortæller, hvordan porteføljen udvikler sig.

Udvikler Christian Hessenbruch siger: “Man skal være vågen, når man sætter sparepengene i aktier. I starten tjekker man måske kursen på det nyerhvervede papir dagligt, men når nyhedens interesse har lagt sig, går der måske uger eller måneder, før man igen tjekker investeringen. I mellemtiden kan aktien være faldet på grund af dårlige regnskabstal, oliepriser eller noget tredje man ikke var opmærksom på.”

Bastawares app er ikke den eneste på markedet. Der kommer flere og flere tilbud til aktiehandlere, der ønsker at holde sig opdaterede om markedet hele tiden. En række af de danske apps til aktiemarkedet, tæller blandt andre Aktieapp og NetDania Aktier og Valuta. Fælles for dem er, at de sætter brugeren i stand til at holde øje med aktiemarkedet, hvor som helst og når som helst.

Skriv et svar