Arkiver

EventsNyhederPlatform

Skuffende Creathio-workshop i Aalborg

Creathio er en platform, der bygger bro mellem specialiserede studerende og virksomheder, der har et problem, de skal have løst eller gerne vil forbedre sig på et specifikt område. På den måde ønsker Creathio at give de studerende konkret virksomhedserfaring.

Creathio får studerende til at arbejde å rigtige cases for deltagende virksomheder. På den måde får virksomhederne akademisk rådgivning til at løse problemer såsom B2B marketing strategier i Polen.

I midten af februar benyttede Creathio deres koncept til at afholde en rekrutteringsworkshop og finde medarbejdere til Creathio. Workshoppen fandt sted på Aalborgs International House og havde studerende og nyuddannede med lyst til at arbejde med deres ide, som målgruppe. Målet var at finde fire medarbejdere, som skal arbejde med alt fra kode til netværk og salg. I blandt de håbefulde var en udsendt jobsøgende fra NordicStartupBits.

Desværre levede workshoppen ikke op til sin målsætning og platformen lod meget tilbage at ønske. -Vil du vide hvorfor, så læs det originale indlæg på NordicStartupBits her. 

Skriv et svar