Arkiver

EventsNyheder

Nordicmade tour sætter kurs mod LAUNCH Festival i San Fransisco

Fra proteinbarer fremstillet af insekter, til motionscykler, der kombinerer motion med spil og virtual reality, til produkter der bidrager til global biodiversitet, til AI-produkter, der finder bæredygtige restauranter. Disse er blot få af de 30 nordiske startups, som i disse dage deltager i en #Nordicmade tour til LAUNCH Festivallen i San Francisco.

Deltagerne til konferencen består af et mix af startups inden for edtech, fintech, medtech, spil, B2B og cleantech. #Nordicmade touren, som er organiseret af STARTNordic, er en del af et initiativ, som skal promovere den nordiske startup-scene ved at skabe netværk til andre startup-økosystemer i hele verden.

LAUNCH Festivalen er en af verdens største startup-konferencer med over 15.000 deltagere og 250 talere.

I forbindelse med touren, vil der i samarbejde med Nordic Innovation House blive afholdt et Nordic Mixer-event, som skal samle nordiske iværksættere, samt lokale medier, iværksættere og community builders i San Francisco.

Forbinder iværksættere med Silicon Valley
”Vi er virkelig beærede over at være blevet udvalgt som en del af det her initiativ,” siger Jan-Arild Svello, medstifter af Activetainment, som er en af de iværksættere, der deltager på touren.

”Det bliver meget brugbart for os at møde andre ligesindede startups og iværksættere, og dele ideer og oplevelser med hinanden.”

”Initiativet har gjort det muligt for os at opnå et helt nyt publikum til en af verdens største startup-konferencer.”

Philip Bock, medstifter af Sponsta, som også deltager i touren, er også glad for muligheden for at netværke med Silicon Valley startup-fællesskabet.

”Som et nordisk startup, har vi en ide om Silicon Valley, og at det her er på et helt andet niveau. Jeg vil bare komme og se det, og netværke med det”.

”Jeg skal afholde møder med potentielle samarbejdspartnere, men jeg er mest spændt på at møde mediværksættere, folk der befinder sig på samme stadie som mig, og på et lidt senere stadie, som jeg kan lære fra,” fortæller han.

Læs mere om #Nordicmade LAUNCH Festival tour her.

Skriv et svar