Arkiver

Coworking spacesNyheder

Rocket Labs åbner i Aalborg

Det populære kontorfællesskab, Rocket Labs, fra København åbner om få måneder en afdeling i Aalborg. Her skal være plads til 100 digitale entreprenører.

Aalborg har de seneste år gennemgået en udvikling fra arbejderby over mod videns- og iværksætterby. Tiltag som Kickstart Aalborg, Startup Café Aalborg og Iværksætterslottet hjælper nyetablerede, nordjyske virksomheder i gang og nu får de endnu et sted at arbejde og netværke.

Rocket Labs udvider nemlig til Nordjylland. Det populære kontorfællesskab fra København åbner 1. maj et nyt videnscenter på Eternitgrunden midt i Aalborg, hvor der vil være plads til 100 digitale entreprenører.

Videnscenteret bliver det største af sin art i Jylland, og en række startups og etablerede virksomheder har allerede sikret sig en plads i det nye miljø og omkring 20 pladser er blevet forhåndssolgt heriblandt til Spar Nord og Findløb.dk.

Læs mere om Iværksætterslottet: Iværksætterslot åbner dørene i Aalborg 

Rocket Labs bliver et åbent miljø

Rocket Labs CPH vil stå bag Rocket Labs Aalborg, men fællesskabet skal i det daglige drives af direktør Michael Bisgaard. Michael Bisgaard har rødder i det danske startupmiljø, hvor han har været med til at starte Kickstart Aalborg, drive virksomheden Pikuseru og koordinere og vejlede på Igangz – Nordjyllands tilbud til elever på ungdomsuddannelser i regionen.

“Det bliver et åbent miljø. Vi kommer til at sidde på 2. og 3. etage, og i stueetagen ligger en café, som vi vil samarbejde med. Når vi afholder pitch og lignende, vil det være åbent for folk udefra. Folk skal have lyst til at sidde hos os, fordi de vil Rocket Labs, fordi de får nogle faciliteter, der er lidt anderledes end andre steder, og de får et fedt netværk,” siger Michael Bisgaard og tilføjer:

“Aalborg er et mindre sted at starte op end København, men startupmiljøet er mere koncentreret, og Aalborg Universitet er meget forankret i miljøet. Det gør, at man er tættere på hinanden og folk er gode til at netværke.”

Rocket Labs Aalborg får 1000 kvm i Vinkelhuset på den grund, hvor den for Aalborg ikoniske Eternit-fabrik engang lå. I huset vil der være 100 skriveborde, som vil blive fordelt på både på faste og flexpladser, samt at pladserne giver adgang til Rocket Labs københavn og omvendt.

“Rocket Labs skal være et hus, der er utrolig dynamisk i forhold til de virksomheder, der sidder derinde, og hvor pladserne er fyldt. Det skal være mere end bare en skrivebordsplads,” siger Michael Bisgaard.

Skriv et svar