Arkiver

NyhederPlatform

Se videoen fra #CPHFTW: Trustpilot-historien

Til #CPHFTWs Townhall i februar var Peter Holten Mühlmann, der er CEO for Trustpilot inviteret til at fortælle historien om Trustpilot og rejsen fra lille dansk startup til international succes.

Peter Holten Mühlmann stiftede Trustpilot i 2007 og har været en af hovedkræfterne bag startuppets stadige globale vækst. Over de seneste ni år har han ledt startuppet fra en lille dansk startup til en international virksomhed og en investering på en halv milliard kroner. Peter leder virksomheden med fokus på forretningsstrategi og produktudvikling.

I 2013 blev han kåret som Årets Iværksætter af E&Y. Peter har en bachelor fra Handelshøjskolen i Aarhus, men efter han stiftede Trustpilot, besluttede han at fokusere på virksomheden i stedet for at færdiggøre sin Master i Business Performance Management.

Du kan se hele historien i videoen herunder:

Skriv et svar