Arkiver

Nyheder

Københavns Kommune hylder de vækstende virksomheder

Københavns Kommune vil gerne hylde de virksomheder, der skaber vækst og innovation. Dette gør de med Københavns Erhvervspris og et sæde i Københavns Erhvervsråd i et år.

De fokuserer især på virksomheder, der har beriget byen med flere arbejdspladser eller udmærket sig gennem et samfundsmæssigt ansvar. Kriterierne for at være med i opløbet til prisen er at skabe vækst, gøre byen mere attraktiv, både visuelt, men også for indbyggere og erhvervsdrivende. Niveauet af innovation er også et kriterie.

Dommerne, der skal vurdere de opstillede startups består af en en række københavnske borgmestre, blandt andet Anna Mee Allerslev, der besidder posten som Beskæftigelses- og Integrationsborgmester. Derudover tæller panelet en række corporates og bureauer, såsom PensionDanmark, Kromann Reumert, Valcon, og Is It A Bird. Endeligt er der Jan Elving, stifter af Øens Murerfirma.

Ønsker man som virksomhed at stille op til prisen, eller kender man nogen, som man synes fortjener den, så kan det gøres ved at udfylde blanketten her. Prisen overrækkes ved Erhvervsrådets Dialogmøde den 13 juli 2016.

Skriv et svar