Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

EventsNyheder

TEDxCopenhagen vil have os til at genoverveje virkeligheden

TEDxCopenhagen afholdes på Bremen Teater den 7. April. Her vil 11 entusiastiske talere forsøge at ryste op i de uskrevne regler, som vi allesammen tager for givet.

TEDxCopenhagen er en årlig konference, stablet på benene af TEDx, en udløber af det amerikanske TED. TED er en amerikansk nonprofit organisation, der har fokus på at sprede viden og ideer verden over. Med deres egne ord, er TED ” en konference, en medieorganisation og et socialt fænomen”. Navnet dækker over Technology, Entertainment og Design og har eksisteret siden 1984. TEDx blev etableret i 2009 som en slags franchise, således at TED-entusiaster i miljøet kunne arrangere deres egne events rundt omkring i verden, uafhængigt af moderskibet i USA. På den måde er TEDxCopenhagen altså en uafhængigt organiseret dansk organisation, men med en licens fra TED til at arrangere events i samme ånd og under det verdenskendte TED-navn.

Formålet med dette års TEDxCopenhagen er at vende op og ned på den gængse opfattelse af samfundet og virkeligheden, og på den måde sparke gang i en ny form for kreativitet, som så gerne skulle være mindre begrænset af sociale rammer.

Det vil konferencen opnå ved at lægge platform til en række ildsjæle, der skal prøve at nedbryde forestillingerne om diffuse emner som penge, fremtiden, lykke, men også mere håndgribelige og erhvervsrelevante emner, såsom improvisation, frivilligt arbejde, børns digitalisering og endeligt noget så kontroversielt som atomaffald. Talerne er folk fra mange forskellige brancher, der har en ide til, hvordan man kan anskue et emne på en ny og anderledes måde- og måske endda nye løsninger?

Ønsker man at deltage, kan billetter erhverves her.

Skriv et svar