Arkiver

Kategorier

GuideNyheder

Trendsonline er nomineret til Nordic Startup Awards

Nordic Startup Awards har for ganske nyligt offentliggjort de nominerede til Skandinaviens største prisuddeling for startups. Trendsonline er blandt de nominerede til Startup Media of the Year. Hurra! Og du kan stadig nå at stemme på dine favoritter.

Når de nationale finaler af Nordic Startup Awards løber af stablen d. 3. maj 2016, er Trendsonline blandt de nominerede til årets startup medie. Ved prisuddelingen samles det nordiske startup-økosystem for at hylde de største stjerner på scenen; lovende virksomheder, iværksættere og community builders bliver hædret med priser som Årets Startup, Bedste nye startup, Årets Stifter og Bedste Business Angel.

Ifølge CEO i Nordic Startup Awards, Kim Balle, handler prisuddelingen dog om mere end bare at fejre økosystemet nationalt og på tværs af de nordiske lande:

“Norden konkurrerer med økosystemer som Silicon Valley, og vi skal eksponere vores succeshistorier. Vores vision er at styrke relationerne mellem de nordiske lande, lære af hinanden og vække politisk interesse og ikke mindst interesse fra investorerne for at tiltrække den internationale talent, som branchen tørster efter.”

Landepartnere og ambassadører har udvalgt 5 finalister blandt de nominerede i hver kategori. De nationale finaler finder sted over de næste måneder. Den danske finale er den 3. maj 2016 i Industriens Hus og er stablet på benene i samarbejde med WeLoveStartups. De nationale vindere går videre til den nordiske finale i Reykjavik den 31. maj 2016.

Du kan stemme på dine favoritter frem til den 18. april 2016 her.

Læs også: Nordic Startup Awards afslører årets nominerede