Arkiver

Kategorier

EventsHardwareNyhederPlatformSustainable Tech

Labster og BeMyEyes vinder Danish Design Awards

Torsdag aften den 7. april 2016 uddelte Danish Design Award dette års priser i 11 forskellige kategorier. Her er et par af vinderne.

I kategorien ‘Outstanding Service’ vandt startup virksomheden Be My Eyes. Stifter og bestyrelsesformand, Hans Jørgen Wiberg og CEO, Christian Erfurt Hansen, modtog prisen. Juryen fandt løsningen aldeles banebrydende som servicedesign og valgte den som vinder, da teknologien er med til at skabe nye fællesskaber og forbindelser mellem mennesker.

I kategorien ‘Clean World’ vandt Egetæpper A/S og Carol Appleton med designløsningen Reform Memory – et tæppe skabt af genbrugte vandflasker og fiskenet, som juryen kalder et innovativt eksempel på, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i en industriel proces, og hvordan cirkulær økonomi kan være en god forretning uden at gå på kompromis med æstetik eller funktion.

Labster vandt i kategorien ‘Better Learning’. Stifter og CEO, Mads Tvillinggaard Bonde, og stifter og CTO, Michael Bodekær Jensen, modtog prisen for deres laboratoriesimulator, der bruger ny teknologi til at skabe forbindelse mellem fysisk og digital læring og bringer højt specialiseret laboratorieundervisning ud til de mange.

Skype vandt specialprisen ‘Icon Award’ for at have revolutioneret måden, vi kommunikerer med hinanden på. Skype satte, ifølge juryen, ikke blot en stopper for høje telefonregninger, men ændrede hele kommunikationsfeltet og er på én gang blevet ikonisk og et dagligdags verbum over næsten hele kloden.

Se alle vinderne her.