Arkiver

NyhederSustainable Tech

Apple går grøn

Apple Earth grøn Trendsonline

Har du åbnet din App Store i dag? Så har du sikkert opdaget, at App Store er grøn i dag og slår et slag for miljøet, truede dyr, alle verdens skove og bæredygtighed med deres nye tiltag, Apps for Earth.

I dag ser App Store ikke ud som det plejer – Apple har nemlig besluttet at køre en grøn kampagne, de kalder Apps for Earth. Alle udvalgte apps har en grøn profil eller donerer prisen for app’en til et velgørende, bæredygtigt formål. Eksempelvis kan man i dagens anledning hente WWF‘s app eller en særudgave af Angry Birds, hvor man skal skyde grønne grise ned, der overfisker i verdenshavene. At blive featured som udvalgte apps i App Store gør en app markant mere eksponeret for App Stores brugere, øger opmærksomheden og kan potentielt betyde flere downloads.

Apple Earth 2 Trendsonline
Sådan ser AppStore ud i forbindelse med Apps for Earth kampagnen.

Læs også: Reshopper er Editors Choice nr. 1 i AppStore

3 kommentarer

Skriv et svar