Arkiver

Nyheder

Ny Prorektor på IT-Universitetet

Intensive Kurser Prorektor IT-Universitetet Trendsonline
Bestyrelsen for IT-Universitetet i København har netop besluttet at ansætte Jens Christian Godskesen som Prorektor.
Jens Christian Godskesen, der netop er blevet udnævnt til Prorektor for IT-Universitetet, kommer fra en stilling som institutleder.
“Direktionen, som i øjeblikket består af universitetsdirektør Georg Dam Steffensen og mig, har haft et nært og godt samarbejde med Jens Christian Godskesen,” udtaler Rektor ved IT-Universitetet, Mads Tofte, og uddyber:
“Vi glæder os til at arbejde sammen med ham som samlet direktion. Direktionsudvidelsen fra to til tre personer kommer på et godt tidspunkt, idet vi skal til at realisere universitetets nye vision om at udvikle og dele viden, der er dyb og fører til banebrydende teknologier og tjenester til gavn for menneskeheden.”
Jens Christian Godskesen tiltræder stillingen som Prorektor per 1. juni 2016.

Skriv et svar