Arkiver

Kategorier

E-handelNyheder

Post Danmark har gode nyheder for e-handlen

Fra på mandag bringer posten ikke blot pakker ud til danskernes adresse. En ny tjeneste, lanceret af Post Danmark, tilbyder at private og firmaer kan bestille pakkehentning af postmanden.

Fra på mandag skal danskerne ikke blot nøjes med, at modtage pakker fra postmanden. Det bliver nu muligt for både private og virksomheder, at bestille afhentning af pakkepost til en merpris på 29 kroner.

Det vil sige, at for de ekstra 29 kroner, kan du stille pakken på en aftalt adresse, hvorefter Post Danmark afhenter den inden for to dage.

Men skal du sende pakken med posten fra en bestemt adresse, skal du være opmærksom på, at der er fri adgang til opsamlingsstedet:

”Indtil videre kan vi kun tilbyde den til kunder, der bor i villa eller rækkehus, men vi arbejder på at udvide til flere typer ejendomme,” siger Carsten Dalbo Pedersen, chef for e-Commerce & Logistics i PostNord Danmark.

Lettere for mindre netbutikker og private kunder

Tiltaget fra Post Danmark har til formål, at gøre det lettere for særligt de private kunder, og mindre netbutikker. Carsten Dalbo Pedersen forklarer:

”Stigningen i nethandlen betyder, at danskerne ikke bare modtager flere pakker, men også sender stadigt flere. Det gør vi nu lidt lettere for især private kunder og mindre netbutikker ved at tage pakkerne med fra adressen, når de bestiller en afhentning i forbindelse med køb af online pakkeporto.”

Post Danmark tilbyder i forvejen tjenesten Modtagerflex, som gør det muligt for Post Danmarks kunder at afhente en pakke på et på forhånd aftalt sted.