Arkiver

Content PartnereHardwareNyhederVenturekapital

Danish Tech Challenge startups har samlet landet mere end 100 millioner kroner

Danish Tech Challenge Startup Trendsonline

De 18 startups, der deltog i Danish Tech Challenge i 2014, har fordoblet det samlede antal medarbejdere og deres omsætning – og sammen med deltagerne fra 2015 hentet over 100 millioner kroner i funding.

De danske hardware-iværksættere, der har deltaget i de seneste to års Danish Tech Challenge, har landet investeringer på 104,2 millioner kroner samlet set. Det viser en evaluering af Danish Tech Challenge, der er et iværksætterforløb særligt rettet mod startupvirksomheder, der udvikler og producerer højteknologiske hardware produkter.

”Industriens Fond støtter Danish Tech Challenge, blandt andet fordi programmet netop har fokus på at hjælpe teknologitunge iværksættere med at komme godt i gennem den svære start og efterfølgende vokse,” udtaler Mads Lebech, Administrerende Direktør i Industriens Fond, der sammen med Scion DTU står bag Danish Tech Challenge.

De startup virksomheder, der var med i iværksætterforløbet i 2014, fordoblede samlet set deres medarbejderantal fra 53 til 95 og øgede deres omsætning fra omkring 7 millioner kroner til 14 millioner kroner det første år alene.

”Det er benhårdt at være iværksætter og endnu mere benhårdt at være hardware-iværksætter med avancerede teknologiske produkter, så det er ret fantastisk, at så mange stadig lever, vokser og henter kapital. Det bekræfter os i, at vi med Danish Tech Challenge, gør noget af det rigtige,” lyder det fra Administrerende Direktør i Scion DTU, Steen Donner.

Læs også: Jakob Svagins tre bedste råd for at komme med i Danish Tech Challenge

Skriv et svar