Arkiver

NyhederPlatform

Det måtte jo komme: Dansk startup er AirBnB for din hund

Bare rolig, det går ikke ud på at leje hunden ud på ugebasis. Det er tværtimod en løsning til hundeejere, der ikke har lyst til at få deres hund passet i en stor larmende kennel, men hellere vil have vovsen passet i et privat hjem. Dog Club One gør nu den mulighed meget mere tilgængelig.

Ideen til Dog Club One opstod hos stifter Thomas Keller, efter at han selv oplevede udfordringerne, der kan opstå, når man har hund og også gerne vil på ferie.

”Det startede med hundepasning, og mit behov for sikkerhed for at min hund havde det godt, mens resten af familien var på ferie” fortæller Thomas Keller. ”Men i samarbejde med theView opdagede vi, at der faktisk er et stort potentiale i at hjælpe familier med hund, ved at fjerne alt bøvlet – ikke bare pasning – og dermed give plads til mere kvalitetstid med hundene.”

Konceptet ligger sig op af AirBnB og Gomore og går simpelthen ud på en platformsløsning, hvor de potentielle hundepassere kan oprette en profil, hvor de fortæller lidt om sig selv, deres hjem og deres erfaring med hunde. Hundeejeren kan så derefter gå ind og læse om de forskellige muligheder, tjekke om hundepasseren er ledig og derefter lave en aftale med den private hundepasser. Tariffen for at få sin hund passet, følger de samme priser som en normal kennel og så har Dog Club One lavet en aftale med Agria Forsikring, så hundene altid er forsikret, når de passes gennem siden.

Nyt koncept med store ambitioner

Dog Club One blev stiftet i Januar i år og var allerede klar til at lancere første version af platformen kort før påske. Indtil videre tilbyder platformen privat hundepasning, men har allerede flere ideer i støbeskeen til flere features.

”Vi forventer, at sommeren er højsæson for os, så de næste måneder skal bruges på at få en masse pasninger gennemført, og så er vi klar med yderligere services sidst på året,” fortæller Thomas Keller.

Thomas Keller stiftede Dog Club One i fællesskab med TheView. Han er CEO i foretagendet og konsulentbureauet TheView har budt ind med strategiplaner og udvikling af startkonceptet.

”Vi kørte udvikling, strategi og design i parallelle spor, noget vi normalt ikke anbefaler, men vi havde lagt en ambitiøs tidsplan for at være i luften i april, så det var påkrævet, at vi kom i eksekvering i en fart,” udtaler Jakob Krarup, daglig leder i theView.

Startuppets CTO er Nikolai Bendix. Indtil videre har startuppet ingen finansiering i ryggen, men de har netop igangsat en fundingproces, hvor de håber at finde investorer, der også har lyst til at indgå i bestyrelsen.

“Vi vil gerne helt generelt gør livet lettere for hundeejere. Det vil sige, at vi vil hjælpe med alle services og alt planlægning omkring det at have en hund, så familien får mere tid til sig selv og hunden,” lyder det fra Nikolai Bendix.

2 kommentarer

  • Jeps … Tror bare det er “dig”… En hund er et familie medlem som alle øvrige i familien og ligesom at vi nogen gange tager på familieferie allesammen og nyder det, så skal der også være plads til at vi tager afsted alene, i mindre grupper alt efter hvad vi ønsker. Kærlighed til sin hund handler også om at den skal have det godt uden at vi nødvendigvis skal lade alt styre af hunden, præcis som vi også nogen gange lader vore børn passe af bedsteforældre med al den forkælelse og kærlighed de får af dem mens vi er væk. Her er en fantastisk mulighed for at give ens hund en dejlig ferie hos en rigtig hunde elsker med ægte hundehjerte fremfor en simpel kennel løsning. Så det her er jo ren win-win … Glad hund og glad ejer

Skriv et svar