Arkiver

NyhederSoftware

Serieiværksætter Morten Strunge investerer i autostartup

Morten Strunge er efterhånden en erfaren iværksætter. Han er manden bag store virksomheder såsom Onfone, Plenti og Mofibo. Nu kaster han sig over mekanikerverden, med sin investering i startuppet Rubberduck.

Rubberduck er en ny app til bilejere. Den gør det muligt at booke en mekaniker til at skifte fra vinter- til sommerdæk eller omvendt. Som bruger behøver man sådan set ikke foretage sig noget synderligt selv. Man booker en mekaniker, som sørger for afhentning, montering og opbevaring af sommer- eller vinterdæk, mens du er hjemme med ungerne eller en hel dag på kontoret. Appen finder bilen ved hjælp af GPS-koordinater og gemmer også alle informationer om bilen og dens servicehistorik automatisk, så bilejeren ikke skal bruge tid på at finde papirerne frem fra hjemmekontoret.

Appen lanceredes i starten af april og fik et gevaldigt skub fremad i sidste uge, da serieiværksætteren Morten Strunge underskrev aftalen om at gå aktivt ind i foretagendet som angel investor og bestyrelsesmedlem.

“Nogle gange kommer der den idé, hvor man bare tænker: ‘hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det her før’?Sådan har jeg det med Rubberduck. Rubberduck er et opbrud med en branche, der har gjort enormt lidt for at innovere sig selv. Rubberduck tilbyder autoservice på forbrugernes præmisser frem for værkstedets. Jeg tror, at det kan blive en fantastisk forretning og et spændende eventyr, og jeg glæder mig til at hjælpe de to stiftere med at vækste virksomheden,” fortæller Morten strunge i en pressemeddelelse.

Store forventninger til fremtiden

Folkene bag Rubberduck tæller medstifteren af e-bogstjenesten Mofibo, Morten Meisner, samt partner i kommunikationsbureauet Revolt, Anders Pajor. Begge er erfarne iværksættere, der har flere projekter bag sig. De kender begge Morten Strunge fra tidligere samarbejder og er selvsagt rigtigt glade for det fremtidige samarbejde om Rubberduck.

“Vi har tidligere arbejdet med Morten, og da han meldte sig på banen som mulig investor, var vi ikke i tvivl om beslutningen. Morten har en unik erfaring i at udfordre etablerede brancher samt en stærk forståelse for det at bygge en forretning. Hans kompetencer og investeringer kommer til at skubbe os i den helt rigtige retning, så vi kan vækste servicen herhjemme såvel som i udlandet,” siger virksomhedens administrerende direktør, Anders Pajor.

Selvom startuppet er nyt, har de store ambitioner for det næste års tid. Planen er at udvide appens services fra kun dækskift til at tilbyde et bredt repertoire inden for pleje og reparation af bilen. Indtil videre er servicen kun tilgængelig i Hovedstadsområdet, men der er planer om at udvide appen til at dække hele Danmark og endda ned over grænsen inden årets udgang.

2 kommentarer

Skriv et svar