Arkiver

NyhederSustainable Tech

Bæredygtig Bundlinje: 100 små og mellemstore virksomheder støttes til grøn fremtid

Bæredygtig Bundlinje er et projekt, der har til formål at støtte 100 små og mellemstore virksomheder i at udvikle sig i en grøn retning. Virksomhederne tilbydes hjælp til udvikle profitable grønne forretningsplaner.

Alle virksomheder, der er baseret i Region Hovedstaden, kan søge om at komme med i projekt Bæredygtig Bundlinje, hvor de kan få konkret input til, hvordan de kan forbedre deres energi- og ressourceeffektivitet, omsætning, konkurrenceevne – og herigennem virksomhedens bundlinje.

“At projektet er konkret og handlingsorienteret er vigtigt for virksomhederne. At de samtidig kan se en direkte effekt på bundlinjen, gør projektet super attraktivt,” udtaler Borgmester i Allerød KommuneJørgen Johansen.

Alle deltagende virksomheder bliver del af et forløb, hvor de kommer igennem følgende: analyse af potentialer, afklaring af mulige grønne forretningsplaner, konsulentbistand, processtøtte og redskaber til måling af effekt.

Læs mere om hvordan du og din virksomhed kan blive en del af projektet her.

Skriv et svar