Arkiver

EventsIværksætterlivNyheder

Dansk finaledag – Trendsonline kvidrer live fra Nordic Startup Awards

I aften løber den sidste ud af fem skandinaviske finaler i årets Nordic Startup Awards af stablen. Her skal de mest lovende virksomheder og de bedste community buildere i Danmark hyldes i Industriens Hus. Og du kan komme med – hvis du følger Trendsonline på Twitter.

Vi er med i salen, så du kan følge slagets gang, når awardshowet Nordic Startup Awards kaster spotlyset over de største stjerne i det danske startup-økosystem. Det sker i 14 forskellige kategorier, hvor blandt andet årets ‘CTO-Hero’ bliver kåret, ligesom årets investor såvel som den startup, der har skabt den største udvikling baseret på lommepenge, vækst og salg, hyldes.

De rød-hvide farver skal herefter forsvares, når aftenens sejrrige startups drager til Reykjavik den 31. maj for at dyste mod skandinaviske naboer fra Island, Sverige, Norge og Finland i den nordiske finale. De danske vindere skal altså hjem og finpudse deres takketaler til den sidste dag i maj. Sidste år løb Danmark med fire priser.

Så følger du Trendsonline på Twitter eller eventets eget hastag, #NSAwards, kan du komme med bag dørene til det udsolgte arrangement i Industriens Hus, der starter kl. 16.00. Udover at holde dig opdateret gennem aftenen har vi fået adgang til presserummet, hvor du kan stille spørgsmål til aftenens vindere. Det sker efter kl. 19.30. Alt du skal gøre, er at skrive @Trendsonline i dit Tweet og så vil vores udsendte afkræve vinderne svar.

Skriv et svar