Arkiver

EventsNyhederSustainable TechUngt Tech

The Climate Laboratory og Sustain Daily: Hvordan finder vi motivationen?

Trendsonline Motivation

Har du svært ved at motivere din familie, venner eller højere læreanstalter til at leve en mere bæredygtig livsstil? Eller har du finde det udfordrende selv at foretage nogle mere bæredygtige valg i din hverdag?

Hvis du kan genkende nogle af disse udsagn, eller hvis du bare ønsker at lære mere om grøn motivation, så skal du helt sikkert komme til næste Climate Laboratory, der fokuserer på motivation.

Motivation kan omhandle mange ting, men ved dette event vil du kunne høre et inspirerende og motiverende oplæg fra Sustain Daily om, hvordan de arbejder med grøn motivation. Bagefter vil der være mulighed for at deltage i udvikling af ideer til, hvordan man kan motivere andre mennesker og engagere dem til at tage små eller store skridt ind i en grønnere livsstil.

UngEnergis Climate Laboratory har til formål at skabe løsninger mod klimaforandringerne. De arbejder for at opmuntre unge mennesker til at handle nu.

Konceptet er enkelt

  • 1 emne – 1,5 time
  • Hver anden onsdag i måneden
  • En ekspert præsenterer temaet for måneden i 30 minutter efterfulgt af 1 times værksted og diskusion

Efter arrangementet bør du have en specifik idé i hånden, til hvordan du kan få en grønnere og mere bæredygtig livsstil. Næste event finder sted på VerdensKulturCentret onsdag d. 11. maj 2016. Det er gratis og åbent for alle.

Hvis du synes, at det lyder interessant, kan du tilmelde dig her.

 

Skriv et svar