Arkiver

E-handelNyheder

Kom til Gå-Hjem-Møde med Google, Green Click Media og Clerk.io om trends i E-handel

Webshop Gå-Hjem-Møde generisk rettigheder Trendsonline

Tirsdag d. 10. maj kl. 15-17 inviterer Google, Green Click Media og Clerk.io alle interesserede til Gå-Hjem-Møde om trends i E-handel. Oplagt netværksmulighed for alle med en fod i nethandel og webshops.

Til mødet kan du få indblik i de nyeste trends inden for Adwords, SEO og personalisering, der kan hjælpe dig til øget salg og kundeloyalitet i din webshop. Der vil blandt andet være oplæg fra Google, Green Click Media og Clerk.io om emner relateret til webshops og E-handel generelt.

Skab relationer, netværk og få konkrete tips til at optimere din markedsføring og salget i din webshop.

Du kan tilmelde dig eventet her.

Clerk.io leverer software til 850 webshops fordelt i Europa.

Skriv et svar