Arkiver

HardwareNyheder

Danish Tech Challenge – du kan stadig nå at ansøge!

DTU Skylab Hardware startup Trendsonline

Drømmer du om at kickstarte dit hardware startup? Du kan stadig nå at tilmelde dig og dit startup til Danish Tech Challenge 2016 og blive en del af Danmarks største hardware-accelerator. Ansøgningsfristen for håbefulde startups er 15. maj 2016.

Danish Tech Challenge er det første og eneste danske accelerator-program, der fokuserer på hardware startups. De tilbyder kontorfaciliteter i hjertet af forskerparken Scion DTU, adgang til prototype-værksted, rådgivere og et netværk af andre hardware startups over fire måneder og ikke mindst en kontant gevinst på 500.000 danske kroner til vinderen af den endelige konkurrence.

Hvert år bevilliger Industriens Fonds bestyrelse omkring 100 millioner kroner til nyskabende og økonomisk bæredygtige projekter, der kan gøre Danmarks konkurrenceevne stærkere – Danish Tech Challenge er et af dem.

Det er en vigtig del af økosystemet på DTU, som Danish Tech Challenge udgør. Scion DTU er en central del af det højteknologiske miljø af virksomheder omkring DTU, og Danish Tech Challege er med til at udvikle de nye virksomheder, der udspringer fra Universitetet.

Blandt finalisterne i Danish Tech Challenge 2016 var Fluidan, der netop har landet en investering på 7 millioner kroner, men som måtte se sig slået i finalen af Medtech-startuppet Medtrace.

Som deltagende startup i Danish Tech Challenge får man:

  • 4 måneders intenst program
  • Hovedpræmie på 500.000 kr
  • Sparring med rådgivere og mentorer
  • Kontorplads hos Scion DTU
  • Adgang til prototypeværksted
  • Adgang til investorer

Skal du og dit hardware startup deltage i dette års Danish Tech Challenge? Ansøg Her.

Læs også: Jakob Svagins Tre Bedste Råd For At Komme Med I Danish Tech Challenge

Skriv et svar