Coworking spacesEvents

Husk det nu: Townhall #8 i aften på KPH Volume

Så er det tid til Townhall #8, hvor der er fokus på lokale startups, vidensdeling og networking. Eventet finder sted på KPH Volume ved Enghave Station i København og der er fri bar, takket være Templafy.

I aften klokken 18.00 byder #CPHFTW indenfor til det ottende Townhall Meeting, hvor det københavnske startupmiljø mødes og udveksler erfaringer og netværker på tværs af kontorfællesskaber og interesseområder. Hovedtalerne er denne gang Niels Hartvig fra Umbraco og Morten Ebbesen fra Siteimprove.

Umbraco er et Open Source Content Managing System, et program der hjælper med at håndtere indholdet på ens hjemmeside.

Siteimprove bevæger sig i samme boldgade, idet de tilbyder en samlet løsning til optimering af hjemmesider, inklusive fejlfinding og brugeranalyser.

Begge virksomheder har oplevet stor vækst- Siteimprove er siden 2003 vokset til et multinationalt foretagende med over 300 ansatte og Umbraco er vokset fra at være stifterens passionerede ide, til at være en stabil og selvstændig virksomhed.

Oplev dem og dine lokale startup-venner klokken 18.00 på Vesterbro til snak og fri bar. Billetter er gratis, men nødvendige og kan bookes på linket her.