Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPlatformUngt Tech

Uber inviterede til Hackathon

Trendsonline, Uber, Offentlig

Founders House i København lagde lokaler til, da landets mest talentfulde softwareudviklere mødtes for at udvikle nye metoder til, hvordan man kan gøre byen smartere.

Softwareudviklere fra hele landet mødtes den anden weekend i maj til Hackathon hos Uber. De fik 36 timer fra fredag aften til søndag eftermiddag til at udvikle nye teknologier, der skal gøre byen smartere. Opgaven lød, hvordan kan vi udvikle byerne og gøre den offentlige transport smartere? Da de 36 timer var gået, skulle deltagerne præsentere deres løsninger for dommerpanelet, der bestod af ingeniører fra Uber og danske tech-eksperter.

At gøre byer smartere kræver, at man investerer i talentfulde softwareudviklere, som er ivrige efter at udvikle teknologi til fordel for deres by. Ubers teknologi er i stand til at give lokale talenter muligheden for at eksperimentere med deres evner, og sikre at teknologien arbejder til fordel for borgerne og byerne,” forklarer Steffen Grarup, Engineering Director hos Uber.

Rally og TravelGreen løb med priserne

Der var mange om buddet, men vinderne af årets Hackathon blev Rally.

Rally

Rally vil gøre det nemmere for dig at arrangere aftaler med dine venner og sørge for, at alle møder op det rigtige sted på det rigtige tidspunkt uden besvær.

TravelGreen løb med  prisen Organization Honorable Mention

Travel Green

TravelGreen er en enkel og sikker måde at udligne 100% af den Co2, du udskiller på dine Uber køreture.

”Dette års Hackathon har været en kæmpe succes. Det er ved sådanne begivenheder, at vi er i stand til at skabe fremtidens byer, da Hackathons samler mange af landets dygtigste hoveder for at udtænke nye og effektive måder, som teknologien kan anvendes på. Vi har brug for flere begivenheder som denne for at sikre, at København eller nogle af de andre byer får mest mulig ud af den nye teknologi”, siger Martin Tom-Petersen, Smart City Catalyst.

2 kommentarer

Skriv et svar