Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

HardwareNyheder

WytePads tager dig fra skitse til prototype i ét hug

Appdictive Aps er et startup fra Aarhus. De har udviklet et værktøj til app-udviklere, så de hurtigt kan designe et udkast i fællesskab med kunden.

WytePads, som produktet hedder, er dybest set et whiteboard i form af enten en tablet eller en smartphone, som app-udviklere så kan tegne på allerede ved mødet med kunden og derved få afstemt forventningerne inden det videre forløb. Som en ny ting kan de nu, via Marvel App, konvertere skitserne til en interaktiv prototype. På den måde kan kunden få en reel ide om, hvordan deres app kommer til at se ud.

Som de skriver på deres hjemmeside, det handler ikke om ens evner udi tegnekunsten, men simpelthen om at få realiseret sine ideer nu og her, på en nem og tilgængelig måde.

“Produktet opstod ud fra vores eget behov som appudviklere i mødet med kunder. En kunde havde mange idéer, men havde svært ved at konkretisere dem i forhold til den tiltænkte tablet-platform. Rune kørte til et byggemarked og købte en whiteboard folie, lasercuttede og graverede et stykke akryl til en tablet størrelse, klistrede folien på og tog det med til næste kundemøde. Det hjalp til kommunikationen og gav et bedre fælles udgangspunkt for snakken, for at få konkretiseret idéerne hurtigt, ved hjælp af sketching på det der senere blev til WytePad,” fortæller Jesper Lysgaard Rasmussen.

Nemt at bruge

Umiddelbart er der ikke andre på markedet, der tilbyder det samme, fortæller Jesper Lysgaard Rasmussen. Der er tilbud som UIstencils, der printer skærme på papir, som man så kan tegne på. Men indtil videre er Appdictives whiteboard-løsning den eneste på markedet.

“Den oplagte kvalitet ved WytePads er, at det virker som et whiteboard, så det er nemt at skitsere og viske ud mange gange og iterere på designet imens man diskuterer det. En anden væsentlig kvalitet er, at man kan have det i hånden og få en fornemmelse for designet,” forklarer Jesper Lysgaard Rasmussen og tilføjer afslutningsvis:

“WytePads giver også et mere professionelt image – det ser simpelthen bare godt ud, at have dem liggende på kontoret eller ved mødebordet når kunden kommer på besøg.”

Skriv et svar