Arkiver

NyhederUngt Tech

Er du årets Guldæg?

GuldægSidste års reception ved Guldæg-konkurrencen

Guldæg giver mulighed for internationale netværk og investorer. Det er nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil være med i opløbet om at blive dette års Guldæg.

For femte år i træk får danske IT-iværksættere med internationale drømme mulighed for at komme den drøm nærmere med Guldæg-konkurrence.

Vinderen får nemlig en tur til Tel Aviv, en af verdens mest spændende økosystemer for iværksættere med adgang til DLD Tel Aviv Innovation Festival, hvor der er mulighed for at netværke med potentielle samarbejdspartnere og investorer. Det er en unik chance, fortæller Sussi Bianco, dommer og CEO i konsulenthuset Sussi Bianco. Hun er dommer i flere andre iværksætterkonkurrencer, blandt andet sin egen inden for health-innovation, men Guldæg kan noget specielt.

Flere konkurrencer har de senere år fået et globalt udsyn, men Guldæg går et skridt videre. Her inviteres vinderne ind i et internationalt fællesskab i et at verdens stærkeste Startup Økosystemer i Tel Aviv, hvor man kan få nogle vigtige erfaringer ved bare at være der og mærke tonen og tempoet,” fortæller hun.

Guldæg er ambitiøse og internationale

Hvad kræver det af dig?
Du er en ICT-startup, der har nået seed-stadiet.
Du skal sende en PowerPoint-præsentation på 5-10 slides med dit projekt, gerne med følgende emner:
– Præsentation af projekt
– Præsentation af team
– Teknologi
– SWOT
– Forretningspotentiale
Du skal melde dig til inden den 30. juni via info@copenhagen.mfa.gov.il

For hende er Guldæg nemlig karakteriseret ved mange ambitiøse iværksættere fra hele landet. Iværksættere som er enten Born Global eller er Think Global, som hun siger. Og dem forventer hun at se flere af i konkurrencen i år.

Det er altid en blanding af, om det er en idé med springkraft, og et team som er parat til at bliver inspirerede og gribe nye muligheder. Iværksætteri, og hvordan man griber det an, er altid et personligt valg. Nogle er gode til at sidde i maskinrummet og bygge solide fundamenter, andre er gode til at udtænke store ambitioner. Dybest set er kernen i Guldægget, at det er en invitation til at blive en del af et globalt netværk,” siger hun og tilføjer:

”I den danske finale kommer ansøgerne i dialog med et stærkt dommerpanel, som jeg har fornøjelsen af at være en del af – og her kan man se frem til at få både kritik og gode råd.

Fremtrædende erhvervsfolk og firmaer bag

Bag projektet står blandt andet Microsoft Danmark, Saxo Bank og det israelske udenrigsministerium. De tre mest kreative og nytænkende projekter bliver udvalgt af en jury, og skal konkurrere om Guldæg-prisen ved en finaleevent i Saxo Bank den 30. august 2016.

I juryen sidder, ud over Sussi Bianco, Anette Nørgaard, developer evangelist i Microsoft, Tommy Ahlers, CEO for Podio, Lars Seier Christensen, co-founder af Saxo Bank, Claus Skovhus, redaktør for Berlingske Business Magasin og Morten Wagner, CEO i Freeway.

Ansøgningsfristen er i år den 30. juni

Skriv et svar