Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

EventsNyhederPlatformUngt Tech

Dansk tech startup i finalen i anerkendt konkurrence i Silicon Valley

Som det eneste startup fra Skandinavien har danske Capdesk kvalificeret sig til finalen i World Cup Tech Challenge i Silicon Valley.

Den 1. juni i år inviterer Silicon Valley Forum til World Cup Tech Challenge Finalen på Microsofts Campus i Mountain View, hvor den danske startup virksomhed Capdesk som det eneste skandinaviske startup har kvalificeret sig.

DenmarkBridge Silicon Valley Trendsonline

Til World Cup Tech Challenge konkurrer den næste generation af tech-virksomheder om den anerkendte ‘World Cup in Tech’-titel. De startup virksomheder, der deltager i konkurrencen har allerede lanceret deres produkter på deres hjemmemarkeder og er nu klar til at ekspandere til det globale marked. Der bliver udvalgt 25 virksomheder til finalen, hvor danske Capdesk kæmper om at tage en titlen med hjem til Danmark.

Storbritannien har fået øjnene op for Capdesk

Capdesk laver en platform, der skal hjælp startups og små og mellemstore virksomheder med at organisere ejerskab og facilitere aktiehandler. IPO-markederne har de seneste ti år tabt terræn, og investorer i private virksomheder har svært ved at likvidere deres investeringer. Denne udfordring løser Capdesk ved at tilbyde virksomheder alle de værktøjer, der skal til for at skabe handel med deres aktier uden at involvere en traditionel børs. Ikke mange kender til Capdesk i Danmark, men i Storbritannien vinder Capdesk frem, og flere startups, der har fået investeringer igennem equity crowdfunding, har benyttet platformen.

Skriv et svar