Arkiver

EventsNyhederPlatform

Pleo vinder igen på Pioneers Festival

Pleo er inde i en rigtig god periode. I forgårs vandt de prisen for Bedste Fintech Startup og i går skulle de så konkurrere mod 6 andre finalister om titlen som Pioneer Of The Year 2016. Og de vandt!

Pleo kan nu bryste sig af titlen som Pioneer Of The Year 2016, som de vandt i går eftermiddags på Pioneers Festival i Wien foran et jurypanel af eksperter og i omegnen af 2500 deltagere. Prisen vandt de i finalen i konkurrencen, som i år har talt mere end 3000 ansøgende startups.

Pleo vinder op til en halv million Euro fra Speedinvest, en tur til Californien for at besøge Red Bull High Performance Center Experience samt en privat konsultationsworkshop med den østrigske statssekretær Harald Mahrer.

CEO og medstifter Jeppe Rindom udtaler: “Det er en fantastisk følelse at få vores idé valideret af nogle af de skarpeste hjerner i Europa. Ingen kan lide udgiftsbilag, så det er derfor, vi byggede et firmakreditkort, der virker for alle – fra hverdagens medarbejdere til sparsommelige finansielle direktører og frustrerede revisorafdelinger. Vi er på nuværende tidspunkt i privat beta og inviterer virksomheder over hele Storbritannien og Danmark til at slutte sig til listen for at være de første til at afprøve vores teknologi.”

Pioneers Festival er et af de førende events i Europa inden for teknologi og entreprenørskab. Festivallen har flere tusinde besøgende hvert år og ligeså mange ansøgere.

Jeppe Rindom og Niccolo Perra startede Pleo i 2015 og lancerede deres firmakort-løsning til danske og britiske virksomheder i starten af i år. Kort fortalt tilbyder de en forenkling og effektivisering af det traditionelle firmakreditkort. Via en web- og mobilapp kan medarbejderne få både fysiske og digitale kort, som altid er tilstede på telefonen. Samtidigt gemmer appen også alle kvitteringer, så medarbejderne ikke behøver at stresse over hvor de nu gjorde af kvitteringen for frokost og kuglepenne. Appen er sat op, så det er nemt for ledelsen at holde styr på trafikken på firmakortene og et kort kan udstedes til en medarbejder med få klik.

Et stort tillykke skal lyde til Pleo fra hele redaktionen på Trendsonline.

Skriv et svar