Arkiver

E-handelNyheder

Trendday vandt denne måneds Webshop Bubbles

Trendsonline og Clearhaus siger tillykke til denne måneds vinder af bobler. Den udvalgte blev Trendday.dk med 84 ud af 106 stemmer.

Webshop Bubbles er et nyt koncept. Trendsonline og Clearhaus har sat sig for at udvælge og hylde nogle af de mest succesfulde webshops. Vi udvælger i samarbejde de nominerede og derefter vælger i, hvem der skal hyldes. OG denne gang blev det Trendday.dk, der var de heldige modtagere af en perlende flaske bobler. 

“Vi er glade for at kunne kåre Trendday som månedens webshop. Jeg tror, at Trendday har tiltrukket sig flertallet af brugernes stemmer, fordi de har været dygtige til at interagere på de sociale medier og derigennem har været i stand til at bygge en millionforretning op. Hos Clearhaus er vi glade for at fremme god praksis inden for e-handel,” siger Camilla Uldahl, Communications Marketing Manager i Clearhaus.

Trendday.dk startede tilbage i februar 2015, og siden da har det taget fart. De startede ud med 20.000 i startkapital og har nu en millionforretning kørende blot et år efter. Trendday forhandler tøj til unge kvinder og følges af over 26.000 på Facebook og i omegnen af 16.000 på instagram. Trenddays team tæller til daglig en række modeeksperter som sørger for at udvalget hele tiden følger tidens trend. Udover at forhandle kendte mærker i webshoppen, så forhandler Trendday.dk også deres eget brand, som de regner med skal udvides med tiden.

Skriv et svar